İSTANBUL / AVCILAR - Abdulkadir Uztürk Ortaokulu

Nis

May

Öğretmenlerimiz,  Gürkan RENÇBER ve Tuğçe KOCA eşliğinde öğrencilerimiz "Teknofest 2023" fuar alanını gezdi. Atölyeler, sergi çalışmaları, gösteriler izlenerek eğlenildi bilgi edinildi.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Çocuklar sizler, Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize; ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Byaramı kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerde yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve sivil toplum kuruluşlarında görev almalarını teşvik etmek amacıyla düzenlendiğimiz "Minik Kalplete Sevgi İle Dokun" projemiz kapsamında Adıyaman Gölbaşı ilçesinde Balkar İlkokul'undaki öğrencilerin ve öğretmenlerinin kalplerine dokunduk.

Hediyeleri ulaştığında yaşadıkları mutluluğu bizlere şu cümlelerle ifade ettiler:

"Gülten hocam gönderdiğiniz hediyeleri aldık.Okulum ve öğrencilerim adına size, öğrencilerinize çok teşekkür ederiz."

"Çok teşekkür ederim sayın hocam. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Rabbim niyetinizi ve hayırlarınızı kabul etsin. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. Herkese selam ve saygılar sunuyorum. "

Proje Sorumlusu Öğretmenimiz Gülten Aydın'a ve kitap seçiminde yardımcı olan öğretmenimiz Ümran Erdem'e teşekkür ediyoruz. Emeklerinize sağlık.

Ekm

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Haftası Kapsamında öğrencilerimizle Mandala Etkinliği yaptık.

Ekm

Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi Hayata Geçti

‍‍Bireyselleştirilmiş Eğitim İmkânı

Farklı Alanda Ders Modülleri

Konu Anlatım Videoları

ods.eba.gov.tr
meb.ai/gDJoHI

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'nın önemli projelerinden birisi olan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" kapsamında okulumuzda kütüphane düzenlendi. Kütüphanemizin kitapları okulumuz öğretmen veli ve öğrencilerinden gelen bağışlar ile temin edilmiştir. Böylece öğrencilerimize evlerindeki okunmuş kitaplarını başka kişilerle de paylaşmanın önemi hakkında farkındalık kazandırılması amaçlanmıştır.